28 Haziran 2013 Cuma

2013: Gözlük Dosyası

Güneş gözlüğü gözlerimizi güneşten korumasının yanı sıra her yaştan bayanın kurtarıcı aksesuarı olabiliyor! İşte 2013'ün en trend güneş gözlüğü modelleri.

Kedi Gözü Gözlükler






1950 ve 60'lı yılların modası kedi gözü gözlükler birçok Hollywood filminde kullanılmasıyla birlikte insanlar tarafından sevildi ve o dönemlerde kullanıldı. Artık 2013'ün gözlük modası arasında da eskide gördüğü değeri aratmayacak yere yerleşti.

Neredeyse birçok mağazada (Mango, H&M, Koton..) makul fiyatlara bulabilirsiniz.

Yuvarlak Çerçeveli Gözlükler




Akıllarda hippie gözlüğü ya da John Lennon gözlüğü olarak yer almış yuvarlak çerçeveli gözlükler bu sene de çok moda. Fakat alışılmışın dışında olarak biraz daha modern ve işlenmiş hali diyebiliriz. 

Yuvarlak çerçeveli gözlükler bazı yüzlere çok yakışırken bazılarını da palyaçoya çevirebilir :) Bu yüzden yuvarlak çerçeveli gözlük takmak istiyorsak kendimize uygun boyutu, modeli düzgün seçmeliyiz.

Bu gözlükleri neredeyse her yerde bulabiliriz. Benim favorim birçok desen, renk seçeneği ve uygun fiyatıyla H&M.

Aynalı Gözlükler





Podyumlarda çok gördüğümüz aynalı gözlükler birçok kıyafete hem renk hem de şıklık katarken bizlerin kurtarıcısı olacak gibi duruyor.

Aynalı gözlükleri daha uygun fiyata ve daha çok renk, model seçeneğiyle Ebay'de bulabilirsiniz.

Süslü Çerçeveler




Benim en çok beğendiğim ve gerçekten alışılmışın dışında olan bu süslü çerçeveli gözlükler gerçekten çok tutulacağa benziyor. Eğer eliniz bu tür işlere yatkınsa siz bile sıkıldığınız gözlüklerinizi baştan aşağı değiştirebilirsiniz. Ben bu fikri çok sevdim fakat kesin gözlüklerimi mahvederim diye hiç kalkışmayacağım sanırım :)

Bu gözlükleri de yine aynı şekilde Ebay'de bulabilirsiniz.

Garip Çerçeveler


Geçenlerde bir mağazada denediğim ve annemin tepkisinin ''Çıkar şunu uzaylıya benzedin'' şeklinde olmasına neden olan bu garip gözlükler her yüz şekline yakışmasa da gerçekten güzel olanları da var.


****

Mutlulukla kalın! İyi tatiller.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kendi halindeki şu bloggerı, yorumunuzla çok sevindirdiniz ! :))