14 Nisan 2012 Cumartesi

Yeni Trend Tırnak Yüzükleri !

Ben de az önce başka bir blogda gördüm ve çok değişik geldi açıkçası. Hemen de sizinle paylaşmak istedim. Bu da olur mu demeyin , neler oluyor da bu mu olmayacak ? Evet yanlış duymadınız tırnak yüzüğü diye bir şey çıkmış. Aslında senelerdir bu yüzükleri Çin'de bayanlar uzun tırnaklarını korumak için kullanırlarmış. Genellikle yabancı ünlülerin tercih ettikleri bu tırnak yüzükleri tek parmakta biraz daha hoş durabiliyor. Çünkü bazıları bana göre çok abartılı ya siz ne düşünüyorsunuz :) ?















 resimler http://bensukaya.blogspot.com/ 'dan alıntıdır :)

2 yorum:

  1. merhaba minel, benim birkaç postumu blogunda yayınlıyorsun ama keşke bunları yayınlamadan önce bana söyleseydin veya beni kaynak gösterseydin herşeyi ile copy paste yapman üzücü. Bende resimleri internetten buluyorum ama sonuçta o resimler üzerinde emek harcıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anladım canım ama inan ki bu postta başka bir blogda gördüm dedim ve senin de görünce anlayacağını düşünüp yazma gereği duymadım. Ama fark ettim ki biraz saçma bir düşünce olmuş , bu yüzden özür dilerim ve gerçekten çok şirin resimler hepsi :)

      Sil

Kendi halindeki şu bloggerı, yorumunuzla çok sevindirdiniz ! :))